LaLiga

Koeman blev vraget over sms: Spillerne sad lige bag mig

I slutningen af oktober modtog den daværende cheftræner i FC Barcelona, Ronald Koeman, en skæbnesvanger besked.

I slutningen af oktober modtog Ronald Koeman en skæbnesvanger besked med en fyrerseddel imens han var omringet af spillertruppen.
Ronald Koeman var træner i Barcelona fra august 2020 til oktober 2021. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

Et år og godt to måneder.

Så lang tid nåede Ronald Koeman at stå i spidsen for FC Barcelona, inden han blev afskediget af klubbens præsident, Joan Laporta.

Måden Koeman modtog sin endegyldige fyrerseddel er dog en kontroversiel en af slagsen, da hollænderen var omringet af sin trup.

– Den måde Laporta fyrede mig. Det var i flyveren. En ting, der gjorde mig ked af det, var, at spillerne sad lige bag os i flyet, siger Ronald Koeman til det hollandske tv-program Hoge Bomen.

Medie: Barca og Real har begge øje på målfarlig teenager

Med 262 optrædener og 86 mål for catalanerne som midterforsvar og defensiv midtbanespiller, regnes Koeman for at være en sand klublegende. Et mærkat Laporta ser sig enig i, og netop derfor skuffer beslutningen den nu arbejdsløse træner.

– Han hævder altid, at jeg er en klublegende, men så skal han også bevise det og opføre sig anderledes, understreger en frustreret Koeman.

Ronald Koeman nåede at holde Barcelona-trænersædet varmt i 67 kampe, hvori han vandt 40, og tabte 16 af dem, indtil Sergi Barjuán overtog som midlertidig cheftræner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P