3F Superligaen

SønderjyskE forlænger med målmand

Superligaklubben SønderjyskE har forlænget kontrakten med reservemålmand Nicolai Flø.

Nicolai Flø SønderjyskE kontrak
Foto: SønderjyskE

Nicolai Flø har været på kontrakt i SønderjyskE siden sommeren 2020, og nu kan han forberede sig på yderligere to år.

Den 26-årige målmand havde egentlig kontraktudløb til sommer, men de to parter er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så Fløs kontrakt nu løber i yderligere to år.

– Jeg er meget glad for, at kontraktforlængelsen er kommet på plads. Jeg nyder virkelig min dagligdag blandt alle holdkammeraterne og alle dem, der er en del af klubben.


 – Den nye retning, der er blevet fremlagt, er meget spændende og noget, som tiltaler mig, og samtidig har samtalerne med klubben givet mig en god mavefornemmelse, siger Nicolai Flø.

Flø har en fortid som ungdoms- og seniorspiller i Silkeborg IF, ligesom han i fire sæsoner repræsenterede Vendsyssel FF.

FCN og SønderjyskE deler i Superliga-bundgyser

Indtil videre er det blevet til i alt 12 optrædener for Haderslev-klubben, hvoraf de 11 er kommet i pokalturneringen. En enkelt gang har han spillet i stedet for det normale førstevalg, Lawrence Thomas, i Superligaen – den kamp var mod Vejle i november, en kamp som SønderjyskE tabte 3-1.

Flø gjorde sig positivt bemærket, da han i december var med til at sikre SønderjyskE en plads i pokalsemifinalen i en kamp mod Hvidovre, der sluttede med sejr i straffesparkskonkurrence.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P