3F Superligaen

Ny Vejle-chef: Ikke tidspunktet at komme med en masse store ord

Ivan Prelec ser frem til at komme i gang i Vejle Boldklub, som tirsdag har ansat kroaten som klubbens nye cheftræner.

Ivan Prelec
Foto: vejle-boldklub.dk

Mandag blev det en kendsgerning, at Vejle Boldklub havde valgt at afskedige Peter Sørensen. Dagen efter har klubben så den nye cheftræner på plads.

Her er valget faldet på den 34-årige kroat, Ivan Prelec, der ser frem til at starte op i superligaklubben. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er glad for at være her og tror ikke på, at det er tidspunktet at komme med en masse store ord. Den situation, som klubben står i, den kræver en ting, og det er hårdt arbejde. Det ser jeg frem til at komme i gang med, og det er på træningsbanen og til kampene, man vil se mit arbejde, indleder Prelec og fortsætter:

– Jeg er glad for mit trænerteam, som både indeholder et stort kendskab til 3F Superligaen, og en forståelse for den retning, som jeg ønsker at rykke klubben i. Der findes ikke et quick fix. Vejle Boldklub skal vinde nogle fodboldkampe, men vigtigst skal vi bygge noget op, der er holdbart for holdet, fansene og klubben. Det er det mandat, jeg er kommet ind i klubben med, fortæller Ivan Prelec, der har en assistent – i form af Damir Grlić – med sig til Nørreskoven.

Assistenttræneren træder ind i trænerteamet, der i forvejen består af Steffen Kielstrup, Claus Nørgaard, Aris Naglic og Ándrás Gango.

Chefredaktør om trænerfyring: Panikhandling! Nu er der brug for en mirakelmager

Ivan Prelec har allerede første arbejdsdag i Nørreskoven i dag, hvor han leder sit første træningspas med spillertruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P