3F Superligaen

Officielt: Profil forlænger i FC Midtjylland

Joel Andersson har forlænget sin aftale med FC Midtjylland. Det oplyser kubben mandag eftermiddag.

Joel Andersson har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Ovenpå gårsdagens FC Midtjylland-nedtur, hvor det blev til et sent nederlag til F.C. København, melder klubben nu gode nyheder ud til klubbens fans.

Her har man nemlig sikret sig en forlængelse med en af klubbens profiler i form af Joel Andersson.

Den 25-årige forsvarsspiller har nemlig skrevet under på en ny kontrakt, så hans aftale i FCM nu løber frem til udgangen af 2026.

En forlængelsen, der vækker stor glæde i klubben:

– Det har været en stor fornøjelse at følge Joel i de sidste tre og et halvt år, hvor han har været i FC Midtjylland. Han trådte ind i klubben med sin rolige facon og ærgerrighed for at blive bedre, som han har holdt fast i hele tiden. Vi værdsætter hans ydmyge tilgang til rollen som fodboldspiller, og han er vellidt blandt alle, fortæller sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Vi er rigtigt glade for at have lavet en ny aftale med Joel. Han har lagt på sit spil gennem årene og været med til at vinde to trofæer og spille to europæiske gruppespil. Den udvikling skal Joel fortsætte, hvor han kommer til at spille en stor rolle i vores jagt på trofæer, og så kan han forhåbentligt komme ind omkring det svenske landshold.

Steinlein er sikker: Han bliver den største i FC Midtjyllands historie

Den svenske forsvarsspiller kom i sommeren 2018 til FC Midtjylland fra BK Häcken i hjemlandet, hvis A-landshold han har spillet seks kampe for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P