3F Superligaen

Mads Hermansen efter forlængelse: Ser et kæmpe potentiale

Brøndby annoncerede tidligere mandag, at man har forlænget kontrakten med Mads Hermansen - Den 21-årige keeper fortæller, at han ser et kæmpe potentiale i i truppen.

Mads Hermansen ser et stort potentiale i truppen i Brøndby.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby IF kunne mandag oplyse, at man har forlænget kontrakten med Mads Hermansen med et år, så den nu løber til sommeren 2025.

Brøndby forlænger med Mads Hermansen

I den forbindelse fortæller den 21-årige keeper, at han er glad for at være i klubben, hvor der både er en stærk kultur og et stort potentiale.

– Jeg er rigtig glad for at være i Brøndby IF. Jeg nyder at komme i klubben hver dag, og jeg er glad for de holdkammerater og det trænerteam, som er omkring holdet. Der er en fantastisk stemning og en stærk kultur i klubben, som jeg er helt vild med, og som jeg elsker at være en del af.

– Derudover ser jeg et kæmpe potentiale i den relativt unge trup, vi har, og som jeg tror på, kan nå et rigtig højt niveau. Derfor ønsker jeg også at spille en masse kampe for Brøndby i de kommende sæsoner og være med til at stræbe efter at opnå vores fulde potentiale, siger Mads Hermansen til Brøndbys hjemmeside.

Få TV-overblikket over sidste runde i grundspillet her

Mads Hermansen og Brøndby skal i aktion næste gang søndag den 20. marts ude mod AaB, hvor den sidste runde af Superligaen skal afvikles inden den bliver delt op.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P