3F Superligaen

Fyret Peter Sørensen: Overrasket og skuffet

Tidligere på dagen meldte Vejle Boldklub ud, at man har valgt at fyre Peter Sørensen som klubbens cheftræner. Nu giver hovedpersonen for første gang lyd fra sig.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mandag morgen meldte Vejle Boldklub via sin hjemmeside ud, at man har valgt at afskedige Peter Sørensen efter søndagens 2-0 nederlag til Viborg FF.

Dermed mistede bestyrelsesformand og hovedaktionær i klubben, Andrew Zolotko, tilsyneladende tålmodigheden med den ellers erfarne og rutinerede cheftræner.

Dog er det en beslutning, der kom som en overraskelse for hovedpersonen selv. Sådan lyder det fra Vejles kommunikationschef, Morten Pelch, i en besked til campo.dk på vegne af Peter Sørensen:

– Jeg er overrasket og skuffet over fyringen, men VB har stadig en stor plads i mit fodboldhjerte. Jeg har været glad for at være en del af Vejle Boldklub og ikke mindst mit samarbejde med mine spillere, stab og den daglige ledelse på Vejle Stadion. For nuværende har jeg ikke yderligere kommentarer, lyder det altså fra den nu tidligere træner.

Chefredaktør om trænerfyring: Panikhandling! Nu er der brug for en mirakelmager

Nu skal Vejle Boldklub så nok engang på trænerjagt – for anden gang i indeværende sæson. Her møder klubben næste gang OB på søndag, inden den står på nedrykningsslutsspil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P