Premier League

City snublede: Pointtab ude mod Joachim Andersen & Co

Manchester City spillede mandag aften 0-0 ude mod Crystal Palace, og Liverpool har dermed for alvor muligheden for at melde sig ind i kampen om Premier League-trofæet.

Manchester City har inviteret Liverpool ind i kampen om Premier League-mesterskabet.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City spillede mandag aften 0-0 ude mod Crystal Palace.

Premier Leagues førerhold sad ellers tungt på kampen, hvor de var dominerende i både spil og chancer. Dét til trods, blev det aldrig til mål mod Joachim Andersen og de øvrige Crystal Palace-spillere.

Manchester City-stjerne: Vi er bedst under pres

Det er nok ikke helt forkert at sige, at der forud for kampen mellem Manchester City og Crystal Palace var tale om lidt af en pligtsejr for Kevin De Bruyne, Phil Foden, Riyad Mahrez og de øvrige City-stjerner, men ind ville bolden altså ikke.

Da dommerens slutfløjt lød, var det da også lidt af et mirakel, at Crystal Palace formåede at holde buret rent. Men en solid indsats af danske Joachim Andersen og resten af de hårdtarbejdende Crystal Palace-spillere gjorde det svært for Manchester City.

Tager man et kig på statistikkerne taler de da også sit eget tydelige sprog. Her havde Manchester City bolden hele 74 procent af tiden, og havde desuden også 18 afslutninger på mål.

Alligevel endte kampen altså 0-0, og Manchester City har dermed for alvor inviteret Liverpool ind i kampen om Premier League-trofæet.

Manchester City har nu et forspring på fire point ned til Liverpool, men det kan ændre sig onsdag, når Liverpool spiller ude mod Arsenal. Med en sejr til Jürgen Klopps tropper kan de nemlig spille sig indenfor ét points rækkevidde af Manchester City efter 29 runder af Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P