3F Superligaen

Brøndby forlænger med Mads Hermansen

Brøndby har forlænget kontrakten Mads Hermansen frem til sommeren 2025.

Brøndby IF har forlænget med Mads Hermansen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Hermansen og Brøndby IF er blevet enige om at forlænge kontrakten med et år, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025. Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, fortæller, at den 21-årige keeper har bevist sit værd i løbet af denne sæson.

– Mads har i denne sæson vist, at han var mere end klar til den opgave, vi gav ham i sommer. Det havde vi selvsagt en god tro på, men derfra til at det rent faktisk er blevet bevist ved, at Mads uge efter uge har leveret stabilt og på et meget højt niveau, det glæder os alle.

– Både vi og Mads ønsker, at han skal fortsætte sin udvikling her i klubben, og derfor var forlængelsen af aftalen naturlig for begge parter, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Den unge keeper har vist sig som en sikker sidste skanse for Brøndby i denne sæson, hvor han han i dén grad har bidraget til, at Brøndby nu ligger nummer to i Superligaen efter en stime på ni sejre i streg, der dog blev brudt med den uafgjorte kamp hjemme mod AGF søndag.

Brøndby-profil afslører: Har afdød ven med i hver kamp

Mads Hermansen har spillet i Brøndby siden han kom til klubben som U17-spiller. Han har i denne sæson stået på mål for Brøndby 18 gange i Superligaen med fem clean sheets til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P