3F Superligaen

Olafsson om drop: Jeg er ked af det

FC Midtjylland-målmand Elias Olafsson var ikke selv i tvivl om, at han var skyld i søndagens nederlag til F.C. København.

Elias Olafsson FC Midtjylland FCK
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det kræver sin mand at stille op til et interview umiddelbart efter at man har kostet sit hold et vigtigt point mod de nærmeste liga-rivaler.

Det var dog netop det, FC Midtjyllands målmand Elias Olafsson gjorde, da han efter sit drop mod F.C. København søndag aften erkendte, at han kostede sit hold.

– Det er kæmpe nedern, det må jeg bare sige. Det er jo en stor fejl af mig, som holdet taber på, det er jeg ked af, lød det efter kampen fra Elias Olafsson til 3+.

– Jeg skal bare spille en bold ud. Det er bare en forkert beslutning, jeg skal bare lægge den op, men jeg kan jo ikke gøre så meget nu, lød det videre fra en fåmælt islandsk målmand.

Fejlen kom hele fire minutter inde i topkampen, og nu drejer det sig for den 22-årige målmand om at komme videre.

Vanvidsafslutning da FCK stjal sejren mod FC Midtjylland

– Det er jo en kæmpe fejl af mig, og vi skal bare videre. Der er ikke meget at gøre. Det sker, og jeg er ked af det, men der er ikke meget at gøre lige nu [..] Vi skal bare jagte og kæmpe endnu hårdere og prøve at vinde mesterskabet, lød det fra Olafsson.

FC Midtjylland er med aftenens nederlag seks point efter F.C. København øverst i superligatabellen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P