3F Superligaen

Niels Frederiksen: Vi kan ikke forvente at vinde hver gang

AGF satte søndag aften en stopper for Brøndbys imponerende sejrsstime i Superligaen, men den del ærgrer ikke cheftræner Niels Frederiksen, der står tilbage med en følelse af at være det bedste hold på banen.

Niels Frederiksen Brøndby Superliga AGF
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Ni kampe skulle være blevet til ti kampe i træk med lutter sejre for Brøndby, men det ødelagde AGF søndag aften, da de tog fra Brøndby Stadion med et 1-1-resultat.

Den brudte stime ærgrer dog ikke Niels Frederiksen det store, og han er sikker på, at det heller ikke betyder noget mentalt for hans spillere.

– Det tror jeg ikke, for jeg tror vi har en god fornemmelse og følelse af, at vi spillede en ganske fin kamp. Fornemmelsen af at vi spillede en fin kamp og holder AGF nede på ganske få chancer, synes jeg stadig vi har. Vi lever ok med ét point – selvfølgelig ville vi gerne have haft tre, men sådan er fodbold; Vi kan ikke forvente at vinde hver gang, siger Niels Frederiksen til Canal 9.

Søndagens resultat betyder dog samtidig, at Brøndby fortsat er ubesejrede i Superliga-sammenhæng siden 19. september. Det er i alt 12 kampe, hvor Brøndby ikke har lidt nederlag, og skulle der have været en sejrherre i søndagens kamp, så skulle det have været hjemmeholdet, mener Niels Frederiksen.

– Jeg er egentlig ret tilfreds med vores præstation i dag. Jeg synes egentlig, at vi var det bedste hold på banen i dag; Jeg synes, vi skabte mest, havde flest afslutninger. Nogle gange vinder man ikke, selvom man er det bedste hold – vi har også prøvet at vinde, selvom vi ikke var det bedste hold, lyder det fra den 51-årige cheftræner, der dog ærgrede sig og et par ting.

Intens kamp gav pointdeling mellem Brøndby og AGF

– Det ærgrer mig, at vi har mange situationer, hvor vi, hvis vi er lidt skarpere på den sidste tredjedel, så får vi en stor chance ud af det. Vi kommer meget ned bag dem, men så ligger cutbacket ikke rigtigt, så kommer vi for sent ind i feltet, så bliver bandespillet omkring feltet lidt upræcist. Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke får gjort mere ved det.

Brøndby slutter superligagrundspillet på søndag med en udekamp i Aalborg, hvor hjemmeholdet fra AaB med en sejr kan spille sig ind i kampen om medaljer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P