Europæisk Fodbold

Medie: PSG forbereder afsked med ni førsteholdsspillere

PSG kan se frem til en hektisk sommer, hvor man formentlig må vinke farvel til hele ni spillere fra førsteholdstruppen. Det skriver mediet Mirror.

PSG ønsker angiveligt at skille sig af med intet mindre end ni spillere under transfervinduet til sommer.
Mauricio Pochettino og PSG-ejeren Nasser Al-Khelaïfi kan se frem til et travlt transfervindue til sommer. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

PSG ser ud til at skille sig af med intet mindre end ni profiler fra førsteholdstruppen til sommer. Det skriver det britiske medie, Mirror.

Den franske hovedstadsklub formåede både at hente Sergio Ramos og Lionel Messi til klubben i sommer, foruden de to wingbacks Nuno Mendes og Achraf Hakimi.

Planerne om at vinke farvel til en stor del af spillertruppen skulle angiveligt være anført af Angel Di Maria og Kylian Mbappé, der begge kan forlade på en fri transfer til sommer.

Medie: Real Madrid og Mbappé er enige – Sådan ser kontrakten ud

Derudover påstår mediet, at spillere som Leandro Paredes, Idrissa Gueye, Julian Draxler og Ander Herrera også forlader storklubben. Sammen med Layvin Kurzawa og Thilo Kehrer har de endnu ikke været en del af cheftræner Mauricio Pochettinos planer. Det er altså eftersigende grunden til, at spillerne højst sandsynligt må finde nye klubber til sommer.

Mediet melder desuden ud, at Lionel Messi og Neymar som minimum fortsætter i klubben i et år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P