Premier League

Manchester City-stjerne: Vi er bedst under pres

Manchester Citys Riyad Mahrez mener, at han og de øvrige City-spillere klarer sig bedst under pres.

Riyad Mahrez mener, at spiller i klubben klarer sig bedst under pres.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Kampen om at vinde Premier League udspiller sig hver eneste uge, hvor både Manchester City og Liverpool henter den ene sejr efter den anden.

Der er lige nu tre point mellem de to storklubber i toppen af tabellen, men med Liverpools stime på otte Premier League-sejre i streg, er der konstant pres på Manchester City for at holde fast i førstepladsen.

Det er dog ikke et problem for Manchester City – tværtimod. I hvert fald hvis man spørger Manchester Citys Riyad Mahrez.

– En del af det at være fodboldspiller er at leve med presset. Vi har brug for det pres, og jeg ville ikke være på mit bedste foruden det. Det gør dig bedre og det gør dig mere sulten, så det er godt.

– Når der er andre hold bag os eller foran os, som vinder kampe, så gør det os mere sultne efter at vinde vores egen kampe, siger den målfarlige kantspiller til klubbens egen hjemmeside.

Riyad Mahrez fortæller videre, at man i Manchester City fokuserer på egne kampe og egen indsats, fordi man alligevel ikke kan påvirke andet end det. Han fortæller dog også, at han følger med i Liverpools kampe.

– Jeg elsker at se fodbold, og hvis de (Liverpool, red.) taber, så er det en stor uge for os.

Ronaldo mest scorende spiller – Nogensinde: Se listen over legende-målscorerne gennem tiden

Manchester City spiller mandag klokken 21.00 mod Crystal Palace, hvor man har muligheden for at slå et hul ned til Liverpool på seks point. Liverpool kommer dog til at have spillet én kamp færre. En kamp, som Liverpool spiller mod Arsenal onsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P