3F Superligaen

Lars Friis inden første kamp som AaB-træner: Vi skal vinde medaljer

Lars Friis er endelig kommet i gang med trænergerningen igen, og hans egen personlige mål med AaB hedder medaljer.

Lars Friis er nu skiftet fra Viborg FF til AaB i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Lars Friis har befundet sig i en form for limbo på det seneste, hvor han stadig var på kontrakt i Viborg FF, selvom han havde lavet en aftale om at overtage trænerposten i AaB.

Onsdag havde han så langt om længe sin første dag som cheftræner i AaB, og Lars Friis har sin egen ambition på plads fra start:

– Vi skal se, om vi kan vinde nogle medaljer. Og nærmere kommer jeg egentlig ikke ind på det, for det er mere en personlig motivation end det er en opgave, jeg har fået, siger han til Eurosport.

Lars Friis uddyber også omkring situationen, han har befundet sig i det seneste stykke tid, hvor han altså ikke har kunnet begynde som træner i AaB, samtidig med at hans rolle var udspillet i Viborg FF.

– Jeg er jo ikke super god til at blive parkeret, og jeg er ikke super god til ikke at lave det helt store. Det har jo været et mærkeligt forløb, hvor jeg har fået at vide, at jeg skulle holde lidt fri. Det har været ude af mine hænder. Men jeg er super glad for endelig at komme i gang med at arbejde igen.

Nu er han i gang, og Lars Friis har selvfølgelig gjort sig nogle tanker om, hvor han kan sætte sit aftryk på AaB i første omgang.

– På den korte bane handler det for mig lidt om mindset. Den nordjyske besindighed skal vi huske at have med i dagligdagen, for det er også det, der driver det og holder os nede på jorden, men når vi spiller kampe, så må vi gerne smide det lidt. Specielt i den offensive del, der skal vi være mere fremme i banen. Vi skal ikke gå efter at være perfekte, vi skal gå efter at være modige, siger Lars Friis.

Lars Friis på første arbejdsdag i AaB: “Vi” bliver nøgleordet

Den nye AaB-træner kan stå i spidsen for sin nye klub for første gang mandag, når AaB drager til Fyn for at spille mod OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P