3F Superligaen

Evander er ikke i tvivl: Alle kan se vi fortjente sejren

FC Midtjylland havde stort set sikret sig et enkelt point i topkampen mod F.C. København, men en kæmpe fejl sendte sejren i favnen på F.C. København. Stik imod spil og chancer, hvis man spørger FC Midtjyllands brasilianske midtbanespiller Evander.

Evander FC midtjylland Superliga
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Fire minutter og tre sekunder inde i overtiden.

F.C. København ventede til absolut sidste sekund med at sikre sig sejren mod de direkte konkurrenter fra FC Midtjylland, og det var stik imod spil og chancer, mener brasilianske Evander.

– Man er selvfølgelig frustreret, vi har spillet godt hele kampen og fortjente sejren, men sådan er fodbold selvfølgelig; Nogle gange vinder man, nogle gange taber man, sagde Evander efter kampen til 3+ og understregede, at hjemmeholdet havde fortjent sejren.

– Selvfølgelig, alle der har set kampen, kunne se det. Vi prøver at vinde alle kampe, vi leder efter sejren, men den kom ikke, men sådan er fodbold, lød det fra den brasilianske kreatør.

Med nederlaget er FC Midtjylland seks point efter F.C. København i toppen af Superligaen, mens også Brøndby er gået forbi midtjyderne med én kamp tilbage af grundspillet. Evander erkender da også, at det nederlaget var en bet i kampen om mesterskabet.

Vanvidsafslutning da FCK stjal sejren mod FC Midtjylland

– Det er vanskeligt, men intet er afgjort, vi har stadig meget at give, og der er stadig 11 kampe, så alt kan ske.

FC Midtjylland skal i grundspillets sidste kamp på besøg hos Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P