Premier League

Rangnick inden Spurs-opgør: Vi skal vinde kampen

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, fortæller på et pressemøde, at Premier League-klubben skal vinde lørdagens opgør imod Tottenham.

Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, melder klart ud, at kun en sejr teller, når de møder Tottenham lørdag.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Manchester United er inde i et formdyk, hvor de ikke har formået at vinde deres seneste tre kampe. To af de opgør har været i Premier League, hvilket har betydet, at den engelske klub er røget ned på en femteplads i tabellen og dermed ikke står til at kvalificere sig til næste sæsons Champions League-turnering.

Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, ved godt, at det ikke er en optimal situation. Derfor er tyskeren også klar i mælet, når han ser frem imod lørdagens kamp, hvor “The Red Devils” møder Tottenham.

– Vi er udemærket godt klar over, hvor vigtig kampen i morgen er.

– Vi er nødt til at vinde den kamp. Fokusset er der, og sammenholdet var der også til træning, siger Ralf Rangnick ifølge Manchester Uniteds Twitter-profil til pressemødet.

Kampen mellem Manchester United og Tottenham spilles lørdag den 12. marts klokken 18:30 på Old Trafford og bliver vist på TV3+ og Viaplay. Resten af kampprogrammet i Premier League kan du finde her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P