Premier League

Moyes giver skadeopdatering på Bowen

West Hams manager, David Moyes, giver efter torsdagens nederlag til Sevilla i Europa League en opdatering på Jarrod Bowens skadessituation.

West Hams manager, David Moyes, giver en status på, hvornår Jarrod Bowen igen er klar til kamp.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Tilhængere af West Ham holdte vejret lørdag aften, da en af deres helt store profiler Jarrod Bowen måtte udgå med det, der lignede en alvorlig skade imod Liverpool i Premier League.

Efterfølgende har der været meget stille omkring Bowens skadessituation, og senest var englænderen ikke en del af London-klubbens kamptrup, der torsdag aften tabte til Sevilla i Europa League med 1-0 på udebane.

West Hams manager, David Moyes, kunne dog efter kampen give en status på, hvordan det ser ud med Bowen, og hvornår klubbens fans kan forvente, at det offensive es er tilbage for “The Hammers.”

– Jeg har ingen ide i øjeblikket. Vi prøver stadig at finde ud af, hvordan det ser ud med skaden. På alle scanningerne og alt den information som vi har fået, der ser det ikke så skidt ud, men den måde, som han forlod banen på Anfield, fik det til at se meget værre ud.

– De ting hænger dog ikke sammen. Siden da har Jarrod lavet små fremskridt, men ikke så store, som vi havde håbet på. Vi tror dog ikke, at det er noget seriøst, så vi forsøger stadig at nå til bunds i det. Måske han vil være tilbage i morgen, og Jarrod igen vil være helt okay. Det kunne godt være en af de slags skader, siger David Moyes til football.london.

Moyes melder klart ud: West Ham skal spilles europæisk hvert år

West Hams næste kamp imod Sevilla i Europa League er torsdag den 17. marts, når returopgøret bliver spillet på London Stadium klokken 21.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P