FCN og SønderjyskE deler i Superliga-bundgyser

Hverken FC Nordsjælland eller SønderjyskE hentede tre livsvigtige point i fredagens bundgyser.

FC Nordsjælland og SønderjyskE scorede lynhurtigt i hver sin halvleg. Foto:Scanpix/Ritzau.

Både FC Nordsjælland og SønderjyskE ligger i den kedelige ende af Superligaen.

Begge hold havde derfor hårdt brug for tre point i fredagens bundgyser for at forbedre sine chancer for overlevelse i Superligaen, men de to klubber måtte nøjes med ét enkelt point, efter de spillede 1-1.

Det var gæsterne fa SønderjyskE, der lagde bedst fra land, da Duplexe Tchamba pandede den ind efter et hjørnespark til 0-1 efter bare halvandet minuts spil.

Scoringen fik lov at stå til pausen, men kort tid herefter beviste FC Nordsjælland, at SønderjyskE ikke har patent på at score hurtige mål.

Unge Oliver Villadsen scorede nemlig efter bare 45 sekunders spil i anden halvleg, da han udlignede til 1-1.

Absurd: PSG går langt for Mbappé-forlængelse

Herefter var Nordsjælland klart SønderjyskE overlegen, men fik ikke udnyttet flere store chancer for at bringe sig foran, hvorfor kampen endte 1-1.

Resultatet gør, at SønderjyskE fortsat er nummer chok i Superligaen med 12 point, mens Nordsjælland har bedre chance for overlevelse med 21 point.