3F Superligaen

Dynamo Kiev skylder FCM penge for Duelund-køb

FC Midtjylland solgte i 2018 Mikkel Duelund til ukrainske Dynamo Kiev, men den danske klub har endnu ikke modtaget den fulde betaling for Duelund.

FC MIdtjylland CAS Dynamo Kiev Mikkel Duelund
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Dynamo Kiev betalte i sommeren 2018 angiveligt fire millioner euro for Mikkel Duelund i FC Midtjylland.

Eller det vil sige; Dynamo Kiev skrev under på, at de VILLE betale FC Midtjylland fire millioner euro for den danske kantspiller, men FC Midtjylland har stadig ikke modtaget alle pengene fra den ukrainske klub.

FC Midtjyllands kommunikationschef, Mads Hviid Jakobsen, bekræfter overfor bold.dk, at klubben fortsat mangler en del af betalingen, og at sagen nu er endt på bordet hos CAS – sportens voldgiftsret.

– Jeg vil dog samtidig understrege, at vi i FCM har fuld forståelse for, at den afgørelse i sagen, vi har ventet på, ikke kommer foreløbigt grundet den frygtelige situation i Ukraine, forklarer FCM’s kommunikationschef Mads Hviid Jakobsen til bold.dk.

Mikkel Duelund spiller lige nu i hollandske NEC Nijmegen på udlån fra Dynamo Kiev. Lejeperioden i Holland udløber til sommer, men hollænderne har sikret sig en købsoption på den 24-årige aarhusianer. Duelunds kontrakt i Dynamo Kiev udløber i sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P