LaLiga

Tidligere Barca-spiller i Atléticos kikkert

Den tidligere FC Barcelona-spiller Emerson Royal bliver i et spansk medie rygtet til Atlético Madrid denne sommer.

Den nuværende Tottenham- og tidligere FC Barcelona-spiller, Emerson Royal, rygtes til både Atlético Madrid og Inter.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

23-årige Emerson Royal var medvirkende i en lidt speciel handel i sommerens transfervindue, da FC Barcelona valgte at sælge brasilianeren til Tottenham, efter han kun havde været i den catalanske klub i 60 dage.

Salget skyldtes blandt andet, at Barcelona på daværende tidspunkt havde akut brug for penge i banken, hvilket gjorde salget af Emerson til 25 millioner euro lukrativt for catalanerne.

Vildt: Tidligere brasiliansk stjerne efterlyses

Et år senere kan Emerson endnu engang være på vej videre, da spanske Marca menes at vide, at to europæiske klubber er interesseret i brasilianeren.

Her skulle den ene af de to klubber være en af Barcelonas rivaler i den spanske LaLiga, da Atlético Madrid angiveligt er interesseret i Emerson.

Interessen i højrebacken skyldes ifølge Marca, at Madrid-klubbens cheftræner, Diego Simeone, har et ønske om at sikre sig en anden type back end danske Daniel Wass og kroatiske Sime Vrsaljko.

Simoene og Atlético er dog ikke ene om interessen, da de forsvarende italienske mestre, Inter, også har været ude med en føler hos Emerson i Tottenham.

Journalist: Så lang bliver Andreas Christensens kontrakt i Barca

Brasilianeren selv foretrækker dog et skifte tilbage til Spanien fremfor et skifte til Italien ifølge Marcas oplysninger.

Udover FC Barcelona har Emerson Royal tidligere spillet i Real Betis i LaLiga. Her spillede den nuværende Tottenham-spiller 79 kampe i Sevilla-klubben, hvor det blev til fem mål og ti assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P