Premier League

Rød alarm for Abramovich: Ny sanktion forbyder Chelsea-salg

Roman Abramovich er blevet sanktioneret af den britiske regering, hvilket betyder, at han ikke kan sælge Chelsea F.C., som han ellers ønsker at gøre.

Roman Abramovich vil donere overskuddet af Chelsea-salget til ukrainske brogere i nød.
Foto: Suzanne Plunkett/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge flere engelske medier, herunder The Independent, er Roman Abramovich blevet sanktioneret af den britiske regering.

Det betyder helt lavpraktisk, at selvom den rige russiske ejer ønsker at sælge klubben, har han ikke carte blanche til at gøre det med den nye sanktion, der også er rettet mod seks andre oligarker, der har forbindelser til Vladimir Putin. Det vides dog ikke, om der er tale om en midlertidig eller permanent blokering.

Officielt: Abramovich sælger Chelsea

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Sanktionen får angiveligt også betydning for Chelseas indtjeningsmuligheder, som til dels vil blive indefrosset. Blandt andet vil det få konsekvenser for billetsalget til ‘The Blues’ kampe, som kan ende med at blive forbeholdt udelukkende sæsonkortholderne.

Dertil må klubben eksempelvis heller ikke hente spillere eller endda uddele nye kontrakter til spillere. Det skriver blandt andre The Guardian og The Sun. Det kan få konsekvenser for de mulige forlængelser af Antonio Rüdiger, Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta.

Chelsea-boss om AC: Vi kender til transferrygterne

Desuden forklarer den britiske premierminister, Boris Johnson, at de på ingen måde respekterer de personer, der har blot den mindste tilknytning til Vladimir Putin og Ruslands nuværende invasion af Ukraine.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P