Premier League

PL-legende til United: Gå efter denne træner

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende ekspert Jamie Carragher er ikke i tvivl om, hvilken træner Manchester United skal stile efter at hente til klubben.

Jamie Carragher er ikke i tvivl om, hvilken træner Manchester United skal jagte. Foto: Scanpix/Ritzau.

Manchester United skal på udkig efter en ny træner, eftersom klubbens nuværende træner, Ralf Rangnick, stopper til sommer.

Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende fodboldekspert Jamie Carragher har et klart bud på, hvem London-klubben skal ansætte til trænerposten.

– Manchester United har fået en gunstig mulighed for at sikre sig den træner, som burde være deres førsteprioritet. Nemlig Thomas Tuchel, fortæller Jamie Carragher ifølge Daily Mail.

Den gunstige situation som Carragher beskriver, er den igangværende misere om Chelsea-ejer, Roman Abramovich, som har skabt usikkerhed om Chelseas fremtid og dermed også Thomas Tuchels.

Bekræftet: Sponsor suspenderer Chelsea-aftale!

Ikke desto mindre mener den tidligere Liverpool-stopper, at Manchester United bør kontakte Tuchel nu. Også selvom det er at udnytte situationen.

– Ingen træner har lyst til at arbejde i en klub, hvor der hersker så stor usikkerhed. Hvis han får chancen for at forlade Chelsea til fordel for en anden storklub som Manchester United, må han tage den, fortæller Carragher og fortsætter.

– United kan tilbyde ham sikkerhed og imødegå hans krav. Ja, det vil helt sikkert være at udnytte krisen i Chelsea, men set fra United og Tuchels perspektiv er det en no-brainer, siger Carragher.

Thomas Tuchel kom til Chelsea fra Paris Saint Germain i 2021, og han gjorde i samme sæson klubben til Champions League-vindere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P