Premier League

Komisk klip med Christian Eriksen: Nu udpensler Norwich-spiller episoden

Den unge Norwich-spiller, Brandon Williams, forklarer den mærkværdige episode med Christian Eriksen, som har været et vaskevægte viralt klip siden sidste weekend.

Brandon Willams forklarer nu den sjove episode med danske Christian Eriksen
Brandon Willams forklarer nu den sjove episode med danske Christian Eriksen. Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

I kampen mellem Norwich og Brentford i sidste weekend, hvor danskerklubben endelig kom tilbage på sejrssporet, udspillede der sig en meget spøjs situation mellem Christian Eriksen og Brandon Williams.

Eriksen fik i en duel nedlagt Norwich-spilleren Brandon Williams, hvilket skabte stor frustration for den unge back. Det lignende med al sandsynlighed, at han skulle til at ruske lidt i Christian Eriksen, men Williams måtte have indset, hvem det egentlig var, han var ved at lægge sig ud med. Nu forklarer han situationen.

Dansk ekspert revser PSG-stjerne: Det er jo frygteligt!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det var ren instinkt. Jeg løb forbi ham, og så hev han mig ned. Vi var på vej mod et farligt angreb, så jeg var virkelig vred. Jeg ville have grebet fat i ham, men jeg ved også, hvad han har været igennem, fortæller Brandon Williams til Football Daily og supplerer:

– Han er tilbage nu, og det er specielt for ham. Jeg følte, at han trængte til et kram. Han har været igennem noget, som ingen ønsker sig, og det er fantastisk, han er tilbage. Han er en kvalitetsspiller, og jeg er sikker på, han snart et tilbage på sit bedste, slutter lejesvenden fra Manchester United.

Benzema slår imponerende rekord i Champions League efter hattrick mod PSG

Du kan læse om klippet af den spøjse episode HER – eller se den øverst i artiklen.

Brentford møder Burnley hjemme i Premier League på lørdag kl. 16:00. Du får hele overblikket over de største kampe i vores TV Guide.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P