Champions League

Harvey Elliott om startdebut i Champions League: Sindssyg oplevelse

Harvey Elliott fik sig noget af en oplevelse, da han startede inde for første gang i Champions League mod Inter. Nu fortæller han om, hvor meget tiltroen til ham betyder.

Harvey Elliott fik startdebut mod Inter. Noget, han aldrig glemmer.
Harvey Elliott havde fået en flot start i motorrummet på Liverpools centrale midtbane. Foto: liverpoolfc.com

Harvey Elliott fik Champions League debut som starter, da Liverpool vandt 2-0 over Inter på San Siro i sidste uge. Nu sætter den unge talentfulde midtbanespiller ord på oplevelsen.

Det gør han til Liverpools hjemmeside.

– Min far og bror fløj med til San Siro for at se kampen. Debuten var én af de oplevelser, man altid har drømt om at opnå, siger han og uddyber:

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det var en sindssyg oplevelse, at spille på San Siro (Inter Milans hjemmebane, red.) er én ting, men at starte inde i en vigtig Champions League-kamp og toppe det med en sejr var perfekt. Det er at øjeblik, som jeg og min familie aldrig nogensinde vil glemme, slutter den unge engelske midtbanekreatør.

Rød alarm for Abramovich: Ny sanktion forbyder Chelsea-salg

Liverpool tabte sidenhen returopgøret på Anfield i tirsdags med 0-1, men avancerede alligevel med en samlet sejr på 2-1.

Næste modstander for unge Elliott og Liverpool er Brighton Hove & Albion på udebane i lørdagens tidlige Premier League-dyst kl. 13:30. Du kan se kampen på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P