3F Superligaen

EfB med stort underskud: Direktør kalder det forventet

EfB Elite A/S, selskabet bag fodboldklubben EfB, har i dag offentliggjort deres årsregnskab, der lyder på et toficret millionunderskud.

EfB har leveret et negativt årsregnskab på 12,2 millioner kroner før skat.
EfB har leveret et negativt årsregnskab på 12,2 millioner kroner før skat. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix

Esbjerg fB har i dag præsenteret et millionunderskud på 12,2 millioner før skat, efter to år med positive årsregnskaber.

Det er et resultat, som administrerende direktør Jens Hammer Sørensen og bestyrelsesformanden Michael Kalt kalder for forventeligt og håndterbart.

– Et negativt årsresultat er aldrig tilfredsstillende, men det var forventet med henblik på det år, vi var igennem. Dels satte pandemien sine spor i foråret med blandt andet manglende tilskuerindtægter, og så kommer vi ikke udenom, at det selvfølgelig betød meget, at vi ikke rykkede op i Superligaen i sommer, nuancerer Jens Hammer Sørensen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Michael Kalt, der er bestyrelsesformand i EfB, understreger endvidere, at klubben befinder sig i en overgangsfase, som gør, at han ikke frygter et millionunderskud på godt og vel 12 millioner kroner før skat.

PSG-chef freder træneren: Vi kan ikke starte forfra – bare fordi vi taber!

– Vi ryster ikke på hånden eller tvivler på projektet, fordi vi kommer ud med et underskud i den størrelsesorden. Vi befinder os i en omstillingsperiode, hvor det handler om at skabe en bæredygtig forretningsmodel, og vi er ikke i tvivl om, at det vil lykkes at indfri målet og komme tilbage til Superligaen med et ungt, dynamisk fodboldhold, slutter bestyrelsesformanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P