Premier League

Chelsea melder ud: Har fået særlig licens

Chelsea bekræfter torsdag eftermiddag sanktionerne mod Roman Abramovich og anmoder regeringen om at få lov at køre driften videre så normalt som muligt.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Tidligere på dagen kom det frem, at Chelseas russiske ejer, Roman Abramovich, er blevet sanktioneret af den britiske regering.

Det betyder blandt andet, at klubben ikke længere kan sælge billetter til hverken hjemme- eller udekampe, samt at klubben ikke kan indgå eller forlænge kontrakter med spillere.

Nu melder Chelsea fra officiel side ud om situationen på klubbens hjemmeside. Her forklarer man, at klubben har fået en speciel licens, der muliggør det at fortsætte sine nuværende fodboldaktiviteter.

– Dette omfatter, at vi søger tilladelse til, at licensen bliver ændret for at tillade klubben at fungere så normalt som muligt. Vi vil også søge vejledning fra den britiske regering om virkningen af disse foranstaltninger på Chelsea Foundation og dets vigtige arbejde i vores lokalsamfund, oplyser Chelsea.

Rød alarm for Abramovich: Ny sanktion forbyder Chelsea-salg

Chelsea spiller senere på torsdagen i Premier League, hvor man på udebane møder Norwich City klokken 20:30. En kamp, der kan følges direkte på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P