Premier League

Bekræftet: Sponsor suspenderer Chelsea-aftale!

3 har anmodet Chelsea om at få sponsoratet stoppet og sit brand fjernet grundet den britiske regerings sanktioner mod Roman Abramovich.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvad der tidligere har været rygter, er nu bekræftet af mobilselskabet og telegiganten, 3.

De har nemlig nu valgt at suspendere sin sponsoraftale med Chelsea og bedt klubben om at fjerne sit logo fra trøjerne og rundt omkring ved Stamford Bridge.

– I lyset af regeringens seneste sanktioner har vi anmodet Chelsea om midlertidigt at suspendere vores sponsorat af klubben, inklusiv at få fjernet vores brand fra trøjer og omkring på stadion indtil videre.

– Vi er klar over, at denne beslutning vil påvirke de mange Chelsea-fans, der passioneret følger deres hold. Når det er sagt, føler vi grundet omstændighederne og sanktionerne fra regeringen, at det er det rette at gøre.

– Som mobilnetværk er den bedste måde at støtte folk i Ukraine at sikre, at flygtninge, som kommer til Storbritannien fra konflikten, og kunder, som i øjeblikket er i Ukraine, kan forblive forbundet til de folk, der er vigtige for dem. Derfor tilbyder vi connectivity-pakker til alle ukrainere, som kommer til Storbritannien, og dem i Ukraine, skriver 3 i en officiel meddelelse.

Chelsea melder ud: Har fået særlig licens

Chelsea spiller senere på torsdagen i Premier League, hvor man på udebane møder Norwich City klokken 20:30. En kamp, der kan følges direkte på TV3 MAX og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P