3F Superligaen

AaB-profil genforenet med cheftræner: Han besidder stærke fodboldfaglige egenskaber

AaB-anfører, Lucas Andersen, er glad for et blive genforenet med Lars Friis, der er tiltrådt som ny træner for det nordjyske tophold.

Lars Friis er ny AaB-træner. I dag havde han sin første dag som ny cheftræner i klubben.
Lars Friis er ny AaB-træner. I dag havde han så sin første dag som ny cheftræner i klubben. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB-profilen Lucas Andersen glæder sig over tilgangen af Lars Friis som ny cheftræner. Det er en træner, han tidligere har stiftet bekendtskab med i forbindelse med U15-fodbold.

Det fortæller nordjyden i et interview med Nordjyske.

– Jeg husker Lars som en rigtig god træner og ham, der stod for det, da vi var samlet i talentcentrene som U15-spillere. Som jeg husker ham, er han en person, der er utroligt god med mennesker og meget stærk fodboldfagligt.

Lars Friis på første arbejdsdag i AaB: “Vi” bliver nøgleordet

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Lucas Andersen har lutter rosende ord at sætte på Lars Friis, der ifølge ham har store ambitioner og det format, der skal til for at bringe klubben videre.

– Det bliver fedt, for han virker utroligt energisk og motiveret, så jeg glæder mig utroligt meget. Han er meget ambitiøs med os spillere og med klubben og vil forsøge at give den et ekstra skub fremad, som det også skete under Cifuentes (den tidligere spanske AaB-cheftræner Martí Cifuentes, red.), slutter anføreren.

AaB sælger Børsting til Norge

AaB møder OB på fynsk græstæppe i 3F Superligaens enlige mandagskamp kl. 19:00. Her skal nordjyderne forsøge at hægte sig på top tre toget i den bedste danske række, som indtages af F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby IF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P