Premier League

Moyes melder klart ud: West Ham skal spilles europæisk hvert år

David Moyes, der er manager i Premier League-klubben West Ham, fortæller inden englændernes møde med Sevilla torsdag aften, at London-klubben vil spille europæisk fodbold hver sæson.

West Hams manager, David Moyes, fortæller, at han forventer, klubben vil spille europæisk fodbold fremover.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

West Ham er i denne sæson for første gang med i europæisk fodbold siden 16/17-sæsonen. Det har indtil videre været succesfuldt, da London-klubben har spillet sig videre til 1/8-finalen i Europa League, hvor de torsdag aften møder Sevilla.

Det scenarie er noget, som klubbens manager, David Moyes, hellere end gerne ser sker mere ofte. Det fortæller han inden onsdagens Europa League-opgør.

– Jeg ønsker, at det her bliver det nye West Ham. Det nye West Ham som kvalificerer sig til Europa. Det nye West Ham som fylder deres stadion op, fordi fodbolden er god, og fordi vi har unge og spændende spillere.

– Sidste år på denne tid følte jeg, at Europa var en mulighed. Førsteprioriteten var dog, at vi skulle undgå nedrykning.

– Så at tænke på, hvor langt vi er kommet i år, fra at være et midterhold til at være en udfordrer til Europa, og endda være med i snakken om Champions League-fodbold. Vi er nået rigtig langt på kort tid, siger David Moyes ifølge The Independent.

Medie: West Ham vil på rov hos London-rivaler

West Hams kamp imod Sevilla i Europa League spilles torsdag den 10. marts klokken 18:45 og bliver vist på TV2 Sport X og TV2 Play. Derudover kan du finde overblikket over resten af Europa League-kampene torsdag her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P