Europæisk Fodbold

Donnarumma afslører: Italiensk legende anbefalede PSG

PSG's italienske målmand, Gianluigi Donnarumma, fortæller i et interview, at målmandslegenden Gianluigi Buffon ønskede at Donnarumma skiftede til den franske Ligue 1-klub.

Den tidligere AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma fortæller, at Gianluigi Buffon anbefalede ham at skifte til PSG.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

23-årige Gianluigi Donnarumma skiftede sidste sommer til Paris Saint-Germain på en fri transfer fra AC Milan efter syv år i Serie A-klubben.

Donnarumma var en eftertragtet målmand, og flere store klubber rundt om i Europa var nævnt som mulige nye destinationer til den italienske landsholdsmålmand. Den tidligere AC Milan-målmand endte dog i PSG, og det skyldtes blandt andet en tidligere italiensk landsholdsmålmand.

– Buffon fortalte mig, at jeg skulle skifte hertil, så jeg kunne skabe historie med klubben, siger Gianluigi Donnarumma til Correre dello Sport.

Medie: PSG vil erstatte Mbappé i United

Den tidligere Juventus- og nuværende Parma-målmand, Buffon, spillede selv i PSG i perioden 2018-2019, og var derfor en af hovedaktørerne bag, at Donnarumma valgte den franske klub. PSG’s egen indsats i jagten på målmandens underskrift spillede dog også en stor rolle.

– PSG gav aldrig op på mig, så at komme her var min skæbne. Jeg er meget stolt over at være en del af denne klub, siger den italienske målmand.

Gianluigi Donnarumma og resten af Paris Saint-Germain-mandskabet spiller senere i aften returopgøret i Champions League-1/8-finalen imod Real Madrid. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P