Premier League

Chelsea-boss om AC: Vi kender til transferrygterne

Thomas Tuchel vedkender, at 'AC' kan være på vej videre i sin karriere. Noget, den karismatiske Chelsea-træner ikke er vild med.

Thomas Tuchel cheftræner i Chelsea vedkender, at der har været reelle henvendelser på AC
Thomas Tuchel, cheftræner i Chelsea, vedkender, at der har været reelle henvendelser på AC. Foto: Scanpix/Ritzau

Chelsea-chefen, Thomas Tuchel, indrømmer, at Andreas Christensen kan være på vej væk fra Chelsea. Et skifte til FC Barcelona, der ifølge flere medier er på vippen til at blive effektueret.

– Vi har set og hørt rygterne, og det er klart, at det bestemt ikke er noget, vi er glade for. Vi bliver nødt til at indse, at der er en chance for, at han forlader os. Om det er noget, som vi kan lide? Nej, fortæller han til Football London.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Thomas Tuchel er dog også klar i mælet i forhold til den nuværende situation, hvor Andreas Christensen er de facto Chelsea-spiller.

– Han er stadigvæk vores spiller og vi vil gøre alt det bedste for ham, så længe han er i klubben. Han er Chelsea-spiller og det er det vigtigste – han ved, hvor meget vi prissætter ham, slutter Tuchel til London-mediet.

Medie: AC skriver med Barca i dag!

Danskeren skriver angiveligt under på en kontrakt gældende frem til 2027 i Barcelona, hvor han efter sigende landede tirsdag aften for at lande de sidste detaljer i den kommende transfer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P