Premier League

Medie: Newcastle forhandler om tidligere Premier League-stjerne

Newcastle forhandler angiveligt med Real Madrid om en handel, der skal sende tidligere Premier League-stjerne mod det nordengelske.

Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Selvom Newcastle tidligere på sæsonen har lignet et godt bud på en nedrykker i Premier League, har den nyrige klub siden vinter fået sammensat en stime af sejre, hvilket har resulteret i, at man har lagt en smule afstand til nedrykningsstregen.

Derfor er den stenrige klub nu begyndt at kigge frem mod næste sæson, hvor man angiveligt har tænkt sig at spendere stort for at nærme sig topholdene i ligaen.

Her har man udset en tidligere kending af Premier League i form af Eden Hazard, der har floppet stort i Real Madrid efter skiftet fra Chelsea. Det melder mediet, Defensa Central.

Faktisk erfarer man, at der allerede nu pågår forhandlinger mellem klubberne, mens Hazards villighed og ønske omkring et muligt Newcastle-skifte ikke kendes.

Se hændelsen: Mbappé tvivlsom imod Real Madrid efter hårdt slag

31-årige Eden Hazard har siden skiftet fra Chelsea til Real Madrid i sommeren 2019, spillet 65 kampe for den spanske kongeklub, hvor det er blevet til seks scoringer og ti oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P