Champions League

Dansk talent efter konge-mål mod Bayern: Kæmpe drøm

18-årige Maurits Kjærgaard scorede et forrygende mål mod Bayern München tirsdag aften, og det danske talent beskriver det som "en drøm" for ham.

Maurits Kjærgaard scorede et drømmemål mod Bayern München i Champions League.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

RB Salzburg vil nok næppe huske 7-1 nederlaget ude mod Bayern München som en positiv oplevelse.

Skal man dog hive noget positivt frem, så var det, at klubbens 18-årige dansker, Maurits Kjærgaard, efter 70 minutter snød selveste Manuel Neuer på stregen og hamrede bolden hårdt op i det korte hjørne i Bayern-målet.

Fantastisk mål fra dansk fod var forgæves på historisk Lewandowski-aften

Maurits Kjærgaard blev skiftet ind efter en times spil ved stillingen 5-0 til Bayern, og selvom målet derfor ikke havde den store betydning for kampens udfald, er den unge dansker ikke bleg for at indrømme, at det var en stor oplevelse.

– Jeg havde selvfølgelig drømt om det, så at det skete er selvfølgelig en kæmpe drøm for mig – at score i Champions League. Det var stort. Bayern München er en kæmpe klub og et super hold.

Det unge talent ærgrer sig dog i højere grad over kampens udfald, og sit mål til trods er det også det, han fokuserer mest på efter kampen.

– Først og fremmest at vi taber 7-1 og ikke kommer videre. Så kan jeg tænke på alt mulig andet efterfølgende, siger Maurits Kjærgaard til TV3+.

Danskeren skrev i sommer under på en ny kontrakt og har kontraktudløb i Salzburg i 2024.

Du kan se klippet af målet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P