3F Superligaen

Cheftræner om Mensah-skade: Hårdt slag for klubben og holdet

Niels Frederiksen begræder Kevin Mensahs alvorlig skade, der holder ham ude af spillet i et år.

Foto: brondby.com

Tirsdag blev det en kendsgerning, at Kevin Mensah i søndagens superligakamp mod Silkeborg IF rev sit korsbånd itu. Dermed venter der den uheldige profil et år på sidelinjen. Det har undersøgelser vist.

Det er en trist situation, som Niels Frederiksen begræder.

– Kevin er en vigtig spiller for os både på og uden for banen. Derfor er det et hårdt slag for klubben og holdet, men selvfølgelig størst for Kevin selv. Han har været tidligere været igennem det forløb, der venter ham nu. Der kom han endnu stærkere tilbage, og det viser meget om den vilje og karakter, der kendetegner ham som spiller og person, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Nu skal vi som klub og hold stå sammen og vise ham, hvor stærkt fællesskabet er. Selv om vi kommer til at savne ham på holdet, vil vi i dagligdagen have ham som en del af truppen. Der har han stadig en vigtig rolle at spille som viceanfører, kulturbærer og et forbillede for de unge.

Brøndby bekræfter: Profil ramt af skrækskade – ude i et år!

De danske mestre skal nu forsøge at holde gang i en fornem stime – uden Kevin Mensah – når AGF kommer forbi Brøndby Stadion på søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P