3F Superligaen

Utilfreds AaB-profil: Det er håbløst

AaB's Louka Prip var utilfreds med baneforholdene til kampen mellem AaB og Vejle, og forstår samtidig de utilfredse AaB-fans efter kampen.

Louka Prip var ikke tilfreds med banen på AaB stadion i kampen mellem AaB og Vejle Boldklub i Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB spillede søndag 0-0 hjemme mod Vejle Boldklub, og glippede dermed chancen for allerede at sikre sig top seks og dermed en plads i mesterskabsspillet.

Pibekoncert: AaB glipper mulighed for at sikre sig mesterskabsspil efter remis mod Vejle

Efter kampen var det en tydeligt utilfreds Louka Prip, der afgav interview til TV3 Sport. Her blev han blandt andet spurgt ind til, om han var tilfreds med AaB’s offensiv i kampen.

– Nej, det er jeg ikke. Jeg synes, vi kreere nogle chancer som ikke bliver helt så farlige, og når vi kommer fremad er vi ikke hurtige nok i vores omstillinger og med bolden på den sidste tredjedel, siger Louka Prip.

Louka Prip retter efterfølgende kritik mod AaB’s hjemmebane.

– Det skal også siges, at banen er rigtig tung. Den bliver ikke vandet, hvilket jeg synes er håbløst – men det skal heller ikke være nogen undskyldning, for vi skal kreere flere chance og vi skal vinde denne her kamp i dag (søndag, red.).

Efter dommerens slutfløjt gav AaB’s fans sin utilfredshed med dagens præstation til kende. Det skete i form af en pibekoncert på stadion.

– Jeg synes, vi prøvede at gøre alt hvad vi kan. I dag lykkedes alt ikke, og sådan er fodbold bare nogle gange. Men jeg kan 100 procent forstå fansene, hvis de er skuffede med 0-0, for vi skal vinde sådan en kamp i dag, slutter AaB-profilen.

Du kan se interviewet med Louka Prip i klippet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P