Premier League

Rangnick lukker Ronaldo-rygte: Jeg stoler på min lægestab

I kølvandet på rygterne om at Cristiano Ronaldo ikke var skadet op til Manchester-derbyet søndag aften, fortæller cheftræner Ralf Rangnick, at han ikke kan andet end at stole på sin lægestab.

Rygterne om hvorvidt en hofteskade gjorde Cristiano Ronaldo ukampdygtig i opgøret imod Manchester City florerede vidt. Nu afviser Ralf Rangnick.
Ronaldo skulle angiveligt have taget et fly til Portugal efter skaden blev en realitet. Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Rygterne om hvorvidt en hofteskade var grundlaget for Cristiano Ronaldos fravær til søndagens kamp mellem Manchester City og Manchester United florerede vidt omkring i fodboldverdenen før og efter storbraget.

Rygte: Ronaldo er ikke skadet – Han nægter at spille

Spekulationerne nåede også forbi Sky Sports-studiet, hvor den tidligere United-anfører Roy Keane ikke kunne få Ronaldos skade til at gå op med den form, han ellers normalt er i.

Efter kampen var cheftræner Ralf Rangnick tydeligt frustreret over rygternes omfang, hvorfor den tyske træner måtte forsvare sin position og forhold til lægestaben.

– Jeg bliver nødt til at stole på min lægestab. Hvad hjælper det, hvis jeg fortæller, at jeg er frustreret? Hvis spillerne fortæller lægerne, at de er skadet og ikke kan spille – Så bliver jeg nødt til at acceptere det, sagde Ralf Rangnick til Sky efter 4-1 nederlaget og fastslog derefter.

– Jeg kan ikke tvinge en spiller til at spille, hvis han ikke mener, han er klar på grund af en skade, understregede Rangnick.

Medie: Andreas Christensen skriver under i denne uge

Ifølge mediet Athletic hoppede Ronaldo på et fly til sit hjemland Portugal, da han fandt ud af, at hofteskaden ville forhindre ham i at deltage i Manchester-derbyet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P