3F Superligaen

Imponeret Tøfting: Det er vanvittigt af Brøndby

Brøndby kom søndag aften fra Silkeborg med en snæver 0-1-sejr, og den stime, som de forsvarende danmarksmestre har sat sammen i Superligaen er ikke mindre end vanvittig.

Mathias Kvistgaarden Brøndby Silkeborg Superliga Stig Tøfting
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby-spillerne løb og løb og løb efter bolden søndag aften i Silkeborg, men da de 90 minutter var spillet, løb de også med de tre point.

Silkeborg havde haft bolden i 69 procent kampen, og mens Brøndby tegnede sig for tre skud på mål, så havde hjemmeholdet otte. Alligevel var det Mathias Kvistgaardens første mål i Brøndby-trøjen efter 86 minutter, der afgjorde kampen.

– Jamen det er jo vanvittigt, at Brøndby er så effektive endnu engang og smutter med sejren. De var farlige i anden halvleg, det må vi sige. Der var spcielt én kanongod redning fra Nikolaj Larsen, og det var en helt anderledes anden halvleg end første halvleg, men ret beset må vi sige; Brøndby bliver i store dele af kampen spillet fuldstændig ud af brættet, lød det efter kampen fra TV3 Sports ekspert Stig Tøfting.

Med sejren i Silkeborg er Brøndby ubesejrede i Superligaen i de seneste 11 kampe, og mens det i 10 af de 11 kampe er blevet til sejre, har kun én af de sejre været på mere end ét mål.

Søndag var det altså den 19-årige Mathias Kvistgaarden, der efter en sen indskiftning blev matchvinder, og netop Kvistgaarden var en af de Brøndby-spillere, der havde en rigtig god kamp på det silkeborgensiske kunstgræs.

Silkeborg ville mest – men Brøndby slog flik flak og tog pointene

– Kvistgaarden gør en kæmpe forskel. De noget tungere Brøndby-spillere havde det svært på det underlag, men Kvistgaarden, han befinder sig godt [på det]; Han er en lille spiller, der har de hurtige ’cut’, og han gjorde en kæmpe forskel, da han kom ind, lød det efter kampen fra den tidligere Silkeborg- og Brøndby-spiller Jesper Thygesen.

Brøndby skal i aktion igen på søndag, når de hjemme på Brøndby Stadions naturgræs tager imod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P