3F Superligaen

Bænket i AGF: Kommer aldrig til at brokke mig

AGF har fået det, man kan kalde en pointmæssigt blandet start på foråret. Århusianerne har lukket samlet set fem mål ind mod Superligaens to bundhold, men selvom han har set begge kampe fra bænken, får det ikke Frederik Tingager til at brokke sig over manglende spilletid.

Frederik Tingager AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har mandag aften en dobbelt mulighed.

De hvide fra Fredensvang får besøg af FC Nordsjælland, og mens en sejr vil bringe dem tættere på både Randers, Silkeborg og AaB over top-seks-stregen, så vil de samtidig distancere sig fra bundholdene, hvoraf FC Nordsjælland er det ene.

Forårets to første kampe er begge endt med 3-2-resultater, og hvor den første gik AGF’s vej med et meget sent sejrsmål mod SønderjyskE, gik den anden mod AGF, som denne gang indkasserede et meget sent mål mod Vejle.

Dermed er det også blevet til samlet fem mål imod for AGF mod Superligaens to dårligste hold, når det kommer til at score mål. På AGF-bænken har den rutinerede forsvarsspiller Frederik Tingager set til, men selvom han ikke er tilfreds med sin plads på bænken, så kommer han ikke til at brokke sig – i hvert fald ikke i medierne.

– Jeg kommer aldrig til at være den type, der brokker sig, så hvis det er den overskrift, du vil have, så er du gået forkert. Det er en ærgerlig periode, men jeg er glad for at være her. Min familie er også glad for at være i byen, så jeg klør på, og jeg ved, at chancen kommer på et tidspunkt, siger Tingager til Århus Stiftstidende.

Wilshere roser AGF-fans: De bedste jeg har set

AGF har i skrivende stund og før kampen mod FC Nordsjælland fem point op til Randers FC over top-seks-stregen. AGF skal i grundspillets to sidste kampe møde henholdsvis Brøndby og Viborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P