Klasseforskel i Manchester derby: City farver byen blå

Manchester City vandt søndag 4-1 hjemme mod Manchester United.

Manchester City vandt Manchester derbyet mod Manchester United i Premier League.

Kampen om Manchester har alle dage været en stor kamp, og det var ikke anderledes søndagens Manchester derby.

Her demonstrerede Manchester City klasseforskellen mod Manchester United, og trak sig sejrrigt ud af opgøret med resultatet 4-1.

Allerede efter fire minutters spil bragte Manchester City sig i front.
Bernado Silva fandt en fri Kevin De Bruyne tæt på det lille felt, og det var efterfølgende en smal sag for den belgiske stjerne at gøre det til 1-0 for hjemmeholdet.

Efter 22 minutter fik Manchester United så bragt balance i regnskabet, da Jadon Sancho fik skabt plads til sig selv for derefter at tage et træk ind i banen. Her afsluttede han fra Citys feltkant mod fjerneste stolpe, og han kunne efterfølgende se bolden gå ind. 1-1.

Efter knap en halv times spil var Kevin De Bruyne så på spil igen. Efter flere forsøg mod United-målet, hvor byens røde klub fik afværget de første to gange, endte bolden hos Kevin De Bruyne, der endnu engang kunne få netmaskerne til at blafre. 2-1 til Manchester City.

2-1 var også stillingen ved pausen, og da de to mandskaber gik på banen igen, skruede Manchester City for alvor bissen på.

Efter 68 minutter kunne Manchester Citys Riyad Mahrez så gøre det til 3-1. Målet kom efter et tydeligt indstuderet hjørnespark. Her blev bolden slået mod Mahrez, der befandt sig en meters penge uden for United-feltet, og med en flot first-timer kunne han fortsætte sin imponerende målstime med et lige så imponerende mål.

Rygte: Ronaldo er ikke skadet – Han nægter at spille

I dommerens tillægstid besluttede Manchester City sig for at gnide det sidste salt i såret, da Riyad Mahrez endnu en gang var på spil. Efter et VAR-tjek blev målet godkendt, og kampen endte dermed 4-1 til Manchester City.

Med sejren cementerer Manchester City sig på førstepladsen i Premier League, mens Manchester United glippede muligheden for at tilbageerobre fjerdepladsen fra Arsenal, der overhalede United i tabellen tidligere søndag.