LaLiga

Hård dom over Braithwaite: Han er færdig!

Martin Braithwaites dage i FC Barcelona kan være talte, mener campo.dk's chefredaktør og spansk fodboldredaktør.

Martin Braithwaite er med mod Napoli
Foto: REUTERS/Albert Gea.

Søndag eftermiddag spiller FC Barcelona på udebane mod Elche i den spanske LaLiga. Dog bliver det uden dansk islæt, da Xavi har valgt at forbigå Martin Braithwaite til truppen af ‘taktiske årsager’.

Dermed ser danskerens rolle i den catalanske storklub mørkere ud end den hidtil har gjort, og det tyder da også på, at Braithwaite snart kan kalde sig fortid i FC Barcelona. Det mener både campo.dk’s chefredaktør, Allan Hvid, samt spansk AS-fodboldredaktør.

– Martin Braithwaite er færdig i FC Barcelona til sommer. Det vil kræve et hidtil uset comeback, hvis han skal sikre sig spilletid i foråret og slå nogle af Barcelonas andre offensivspillere af. Og hvis FC Barcelona samtidig også jagter Erling Haaland eller lignende, kan jeg ikke se ham indgå i Xavis planer længere, siger Allan Hvid og tilføjer:

– Det er ærgerligt for det danske landshold, men omvendt er det en rigtig fin mulighed for at finde en anden klub, hvor han kan få mere spilletid. Han har vist, han er en særdeles værdifuld spiller i forhold til at score mål og samtidig være en hårdtarbejdende offensivspiller, og det er der altid brug for. Braithwaites tid i Barcelona er et kæmpe plus i forhold til at finde en ny klub, og jeg kan sagtens se ham spille i spanske storklubber som for eksempel Valencia eller Real Betis.

Den holdning deler den spanske journalist, Aritz Gabilondo, der til dagligt er international fodboldredaktør på den spanske avis, AS.

– Han har været skadet, mens klubben har hentet tre nye offensive spillere ind. Så det er svært at forestille sig, at Martin Braithwaite kommer til at spille mange minutter. Det er sort uheld for ham, at han blev skadet samtidig med at klubben fik ny cheftræner, siger Gabilondo til campo.dk, inden han slutter:

Officielt: Barca henter ombejlet stortalent

– Jeg tror, konkurrencen er for svær for ham lige nu, og jeg tror ikke på, han har en fremtid i klubben. Han har heller ikke spillet lige så gode kampe for Barcelona, som han har gjort for Leganés og for Danmark. Der er bedre angribere i truppen end ham, så jeg tror ikke, han har nogen fremtid i Barcelona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P