Barca fortsætter stimen efter sent sejrsmål

FC Barcelona formåede at vende et faretruende pointtab til en sejr, da Mephis Depay scorede til 1-2 ude mod Elche sent i kampen.

FC Barcelona slog Elche i La Liga.

FC Barcelona kunne søndag notere sig for sin fjerde sejr på stribe, da den catalanske storklub vandt 1-2 ude mod Elche i La Liga. Xavis arbejde med at få vendt den synkende skude må derfor siges i dén grad at bære frugt for tiden.

FC Barcelona kom ellers bagud kort før pausen, men det fik tilsyneladende ikke spillerne til at miste håbet.

Efter en times spil kunne nyindkøbet Ferran Torres igangsætte comebacket da han gjorde det til 1-1 for Barca.

Den stilling holdt ved helt indtil det 84. minut, hvor indskiftede Memphis Depay tog sig af et straffespark, som han omsatte til 1-2.

Hård dom over Braithwaite: Han er færdig!

1-2 blev også kampens resultat, og med de tre point kravler FC Barcelona nu op på tredjepladsen i La Liga, hvor man dog fortsat er 15 point efter rivalerne fra Real Madrid på førstepladsen.

Xavi og resten af FC Barcelona er med dagens pointhøst nu godt i gang med at indfri målet om at spille Champions League næste sæson.