LaLiga

Medie: FC Barcelona ved, hvor Mbappés skifter hen til sommer

FC Barcelona skulle angiveligt være overbeviste om, at Real Madrid bliver de heldige vindere af Kylian Mbappé til sommer.

FC Barcelona skulle angiveligt være overbeviste om, at Kylian Mbappé vil skifte til ærkerivalerne Real Madrid til sommer.
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Paris Saint-Germains franske stjerne, Kylian Mbappé, har været et af de varmeste navne i verden, siden han i sommer var tæt på at forlade klubben til fordel for Real Madrid.

Den 23-årige angribers kontrakt med PSG udløber til sommer, hvilket har fået flere klubber til at vise stor interesse i Mbappé. Ligue 1-klubben har dog ikke opgivet alt håb om en forlængelse endnu, da rygterne går på, at PSG har tilbudt deres superstjerne en kæmpe kontrakt for at lokke ham til at blive i klubben.

Favoritten til at hente Mbappé er dog ifølge medier og eksperter stadig Real Madrid, der skulle være franskmandens drømmedestination. Det skifte skulle den spanske hovedstadsklubs ærkerivaler fra FC Barcelona endda have bekræftet ifølge GOAL.

Medie: Mbappé og Real Madrid enige om kontrakten

Fodboldmediet menes at vide, at Barcelona selv skulle være en af de mange interesserede klubber i Mbappé, men at de allerede har opgivet håbet om at hente den 23-årige angriber, da Real Madrid ifølge deres oplysninger allerede har en aftale med PSG-spilleren.

En anden topspiller, som de to spanske storklubber angiveligt kæmper om, skulle være Borussia Dortmunds norske angriber, Erling Haaland. Her skulle FC Barcelona ifølge flere medier have taget et stort skridt i forsøget på at hente den farlige målscorer. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P