Premier League

Klopp: Planen er at stoppe i 2024

Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, fortæller, at når hans kontrakt med klubben udløber i 2024, er planen, at han stopper i klubben.

Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, bekræfter i et interview, at hans plan er at stoppe i klubben i 2024.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix.

Jürgen Klopp har været en særdeles succesfuld manager i Liverpool, hvor den tyske træner har været med til at vinde klubbens første Premier League-trofæ i 30 år.

Alt har dog en ende, og som det ser ud lige nu, har Klopp kontraktudløb med Merseyside-klubben i 2024. Den kontrakt er der sikkert mange Liverpool-fans, der håber bliver forlænget. Men ifølge hovedpersonen selv, så er det på nuværende tidspunkt ikke planen.

– Planen lige nu er, at komme hen til 2024, og så sige “Tusind tak.” Hvis jeg har energiniveauet endnu, så ændrer det sig måske. Jeg elsker det, jeg gør, men jeg har allerede sagt nogle gange, at der må være noget andet i den her verden, hvor det ikke handler om at tænke på meget tekniskstærke, flotte, fantastiske fodboldspillere, siger Jürgen Klopp ifølge The Athletic.

Klopp vil forlænge med rutineret altmuligmand i Liverpool

Den tidligere Borussia Dortmund træner har stået i spidsen for Liverpool i 358 kampe, hvor det er blevet til 222 sejre, 75 uafgjorte og 61 nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P