3F Superligaen

Wilshere roser AGF-fans: De bedste jeg har set

AGF's stjernesigning, Jack Wilshere, roser i et interview superligaklubbens fans oven på udebanekampen i Vejle.

Den tidligere Arsenal- og nuværende AGF-spiller, Jack Wilshere, fortæller, at superligaklubbens fans er de bedste, han har set.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

AGF lavede en choktransfer, da de hentede den tidligere Arsenal-stjerne Jack Wilshere til klubben. I fredags fik den tidligere engelske landsholdsspiller debut for aarhusianerne, da han blev skiftet ind i kampen mod Vejle BK på udebane.

Selvom det ikke blev en drømmedebut for Wilshere, da AGF tabte med 3-2 til Vejle, så roser englænderen klubbens fans, hvor han kalder dem de bedste, han har set.

– Vores fans – jeg vil mene, at det er de bedste fans, jeg nogensinde har set. Allerede under opvarmningen startede de med at synge, og de havde 2.500 fans med, siger Jack Wilshere til talkSPORT.

David Nielsen om Jack Wilshere: Det er fedt for ligaen

Udover at tale om klubbens fans, så kom den nytilkomne AGF-spiller også ind på, hvad han forventer i de sidste fire kampe i superligagrundspillet.

– Vi har fire kampe til at komme i top seks, og det kommer vi til at opnå, siger Wilshere.

AGF’s næste kamp i Superligaen er mandag den 7. marts klokken 19, når de hjemme på Ceres Park møder formsvage FC Nordsjælland. Den kamp bliver vist på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P