Premier League

Jürgen Klopp åbner op om fremtidsplanerne i Liverpool

Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, giver et indblik i, hvordan hans fremtidsplaner i klubben ser ud, når hans kontrakt udløber i 2024.

Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp, giver et indblik, hvordan hans fremtidsplaner i klubben ser ud.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Liverpool fik i 2015 tyske Jürgen Klopp som manager. Det har siden vist sig at være en genistreg af Merseyside-klubben, da man under Klopps ledelse har vundet det første engelske mesterskab i 30 år, mens det blandt andet også er blevet til en enkelt Champions League-titel.

Den 54-årige managers nuværende kontrakt udløber i 2024, og det har allerede sat gang i spekulationer om, hvorvidt Klopp vil fortsætte i managersædet, eller om en ny træner skal tage over.

Drømmelodtrækning for Liverpool og Chelsea

Ifølge journalisten Fabrizio Romano så har den tyske Liverpool-manager nu selv sat ord på sine fremtidsplaner i klubben.

– Planen er stadig den samme. Ingenting har ændret sig, og hvis jeg beslutter at forlade klubben i 2024, så vil det ikke have noget med kvaliteten i truppen at gøre. Alt hvad vi gør, er med henblik på den lange bane.

– Klubben skal være endnu bedre, når jeg ikke længere er her, siger Jürgen Klopp.

Den tidligere Borussia Dortmund træner har stået i spidsen for Liverpool i 358 kampe, hvor det er blevet til 222 sejre, 75 uafgjorte og 61 nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P