3F Superligaen

FCK fravalgte fire andre spillere: Har registreret karantæneramt spiller

FCK måtte kun registrere tre nye spillere til europæisk fodbold - en af dem er karantæneramte Khouma Babacar.

FCK har udtaget en karantæneramt Khouma Bubacar til Conference League-kampene mod PSV.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

På trods af at FCK fravalgte fire andre nye spillere for registrere Khouma Babacar til europæisk fodbold, må Superligaens aktuelle førerhold undvære den senegalesiske angriber til de kommende kampe mod PSV.

Det skyldes, at den nyerhvervede angriber har karantæne, hvilket fremgår af Det Europæiske Fodboldforbunds (Uefa) karantænelister.

FCK kan vælge og vrage mellem talenter: Amoo udtaget til truppen

Af karantænelisterne fremgår det, at Khouma Babacar tilbage i 2020 blev udvist i en Europa League-kamp for sin daværende klub Alanyaspor, og han har altså ikke fået afsonet karantænen siden.

FCK valgte at registrere Khouma Babacar, Denis Vavro og Roony Bardghji til Conference League-kampene, og har dermed valgt at se bort fra Akinkunmi Amoo, Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko og Nicolai Jørgensen, der alle kom til FCK i vinterens transfervindue.

Ny FCK-stjerne sprængfyldt med selvtillid: Jeg er ikke komplet – men det er jeg

Fraværet af Khouma Babacar mod PSV rejser derfor spørgsmålet om, hvem der så skal spille helt fremme for FCK i de to kampe.

FCK spiler ude mod PSV i det første af to playoff-opgør i Conference League torsdag i næste uge, inden de om to uger spiller returopgøret i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P