Europæisk Fodbold

Danskeropgør i Holland afbrudt efter tilskueruroligheder

I overtiden af opgøret mellem Vitesse og Sparta Rotterdam blæste dommeren kampen af, da der først kom en baneløber på banen og efterfølgende blev Sparta Rotterdams målmand ramt i hovedet af en øl.

Vitesse Sparta Rotterdam Æresdivisionen
Foto: Twitter

Jacob Rasmussen, Nikolai Baden Frederiksen og hollandske Vitesse tog fredag aften imod Riza Durmisi og Sparta Rotterdam.

Alle tre danskere startede på banen, og allerede efter fem minutter kunne de se Adrian Dalmau bringer gæsterne i front.

Den føring holdt helt til kampens tillægstid, hvor en baneløber tiltvang sig adgang til banen. Det fik i første omgang udeholdets målmand, Maduka Okoye, til at smide baneløberen ud fra banen, skriver hollandske Brabants Dagblad.

Efterfølgende fik Sparta Rotterdam-målmanden en øl kastet i hovedet, og da hans holdkammerat Tom Beugelsdijk efterfølgende gik ned til de i forvejen rasende Vitesse-fans, blev flere ting smidt på banen.

Det fik kampens dommer til midlertidigt at suspendere kampen, men herefter blev der kastet med fyrværkeri, ligesom der udbrød slagsmål på tribunerne.

Det fik kampens dommer til at stoppe kampen helt. Hvad der skal ske med de resterende spilleminutter, er der endnu ingen forlydender om.

Vitesse er at finde på Æresdivisionens sjetteplads, hvor de kæmper om at kvalificere sig til de europæiske turneringer. Sparta Rotterdam ligger næstsidst på en 17. plads, hvorfor tre point vil være mere end tiltrængt for klubben, som foruden Riza Durmisi også har danske Younes Namli i truppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P