3F Superligaen

Bo Henriksen: Hårdt at ændre noget der er gået af helvede til

FC Midtjylland fik sin første superligasejr siden oktober, da Viborg fredag blev sendt hjem med et 3-1-nederlag, og efter kampen var FC Midtjylland-træner Bo Henriksen ikke bleg for at indrømme, at det er gået af helvede til for holdet i Superligaen på det seneste.

Bo Henriksen FC Midtjylland Viborg Superliga
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland har været inde i en særdeles skidt stime på det seneste, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i de seneste seks kampe.

Fredag fik de langt om længe sat tre point på kontoen i Superligaen, da de slog lokalrivalerne fra Viborg FF hjemme i Herning, og det var en forløsende sejr, som spillerne efterfølgende skulle have tid til at nyde.

– Jeg sagde til spillerne efter kampen, at de skulle gå ind og nyde det og gå amok, for de har sgu fortjent det, for det er hårdt at ændre noget, der går af helvede til til at få nogle gode oplevelser, det er svært, og det er jeg stolt af, at gutterne gjorde i dag, lød det efter kampen fra FC Midtjylland-træner Bo Henriksen.

Den farverige træner erkender da også fuldt ud, at det ikke har set for godt ud for midtjyderne på det seneste, og selvom det fredag aften blev til en sejr, kunne han stadig se, at spillet endnu ikke sidder helt i skabet.

– Jeg synes man kan se det den sidste time, det er som om man bliver en smule bange for at vinde og turde have bolden. Mit job er jo at skabe tryghed, for de (spillerne, red.) stopper jo ikke med at kunne spille fodbold på 15 dage, lyder det fra Bo Henriksen med henvisning til holdets seneste sejr hjemme mod græske PAOK i Conference League.

– Alle de her ting udefra sætter sig jo, det er sådan livet er, og det er sådan mennesker er, og der er det mit job at få lidt ro på, og der var det fedt i dag at se, at de kommer tilbage i dag, hvor vi tør spille fodbold i specielt den første halve time, lyder det fra Bo Henriksen.

FC Midtjylland kan om ni dage generobre førstepladsen i Superligaen, når de får besøg af de umiddelbare konkurrenter fra F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P