3F Superligaen

Efter historisk overskud: Sportsdirektør storroser talentudviklingen

Brøndby IF har i dag præsenteret klubbens bedste regnskab nogensinde. Forklaringen skal blandt andet findes i den veletablerede talentudvikling ifølge Carsten V. Jensen.

Carsten V. Jensen roser Brøndbys talentudviklingsmodel
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Carsten V. Jensen, sportsdirektør i Brøndby IF, lovpriser klubbens sportlige setup og særligt talentfabrikken, Brøndby Masterclass, der har været en stor faktor i forhold til det netop præsenterede historiske overskud i vestegnsklubben.

Det fortæller han til Brøndby IF’s hjemmeside.

Campo.dk Ligaen: Gode råd til tredje runde af Super Manager

– Et mesterskab, som det vi kunne fejre i sommer, og den aktuelle placering i toppen af 3F Superligaen kommer ikke af sig selv. (…) Et andet meget væsentligt område er udviklingen af spillere i Brøndby Masterclass, og imponerende 37% af spilletiden i mesterskabssæsonen kom altså fra spillere med baggrund herfra, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Historisk godt årsresultat: Brøndby IF noterer sig for stort overskud

Sportsdirektøren peger blandt andet på to tidligere Brøndby-profiler, som netop er et produkt at det stærke talentarbejde. Spillere der i dag tørner ud i nogle af de største europæiske ligaer.

– Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup er supergode eksempler på spillere, der har været hele vejen igennem systemet og bidraget til den sportslige fremgang for derefter at tage turen ud til top 5 ligaer i Europa og dermed sikret økonomisk gevinst til klubben, slutter CV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P