Udskældt Chelsea-trio blev pokalhelte mod Championship-klub

Chelsea mødte onsdag aften Championship-mandskabet Luton i den traditionsrige FA Cup-turnering.

Det skulle være tre udskældte Chelsea-spillere, der sikede Premier League-mandskabet en sejr på 2-3 over Luton i FA Cuppen.

Chelsea skulle onsdag aften rejse sig fra søndagens nederlag i Carabao Cup-finalen mod Liverpool, da de på udebane i FA Cuppen mødte Championship-klubben Luton. Det lykkedes for Premier League-klubben at sikre sig videreavancement i pokalturneringen med en hårdt tilkæmpet 2-3 sejr, hvor tre udskældte Chelsea-spillere skulle blive pokalhelte.

Kampen nåede kun at blive to minutter gammel før Chelsea fik en kold spand vand i hovedet af Luton, da Reece Burke fik sat bolden ind bag Carabao Cup-skurken Kepa Arrizabalaga til 1-0.

Officielt: Abramovich sælger Chelsea

I det 27. minut skulle den meget udskældte Saul Niguez dog bringe balance i regnskabet, da han på et oplæg fra tyske Timo Werner scorede til 1-1.

Chelsea måtte dog alligevel gå til pause bagud med 2-1, da Lutons Harry Cornick i det 40. minut endnu engang kunne bringe Championship-mandskabet i front.

Chelsea skulle helt hen til det 68. minut, før “The Blues” igen kunne udligne, da Timo Werner, der i løbet af sin tid i Premier League-klubben er blevet kritiseret for ikke at score nok, denne gang kom på scoringstavlen og scorede til 2-2.

I det 78. minut var det så Romelu Lukakus tur til at vende kritikken, som han har fået det seneste stykke tid, til noget positivt, da han kunne score Chelseas sejrsmål til 2-3, endnu engang med Timo Werner i oplæggerens rolle.

Abramovich om Chelsea-salg: Overskuddet går til ukrainske ofre

Chelseas tre kritiserede spillere blev dermed pokalheltene for Premier League-klubben onsdag aften, mens den hårdt tilkæmpede sejr over Luton betyder, at London-klubben er klar til denne sæsons kvartfinaler i den traditionsrige FA Cup.