International Fodbold

Medie: Vanvidskontrakt skal holde Mbappé i PSG

Kylian Mbappé har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer, men det betyder ikke, at den franske hovedstadsklub har opgivet at forlænge den 23-årige franskmands kontrakt. Den Qatar-ejede klub har angiveligt sendt et uhørt stort tilbud til deres offensive profil.

Kylian Mbappé PSG kontrakt
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Kylian Mbappé er verdens mest værdifulde spiller, hvis man spørger fodboldmediet Transfermarkt.

Lige så vel som at et hus kun er udbudsprisen værd, hvis nogen er villig til at betale den, kan man også diskutere, om Kylian Mbappé virkelig er de 160 millioner euro værd, som Transfermarkt vurderer – og en ting er formentlig helt sikkert: Ingen kommer til at betale 160 millioner euro for ham.

Den 23-årige angriber har nemlig kontraktudløb til sommer, og derfor kan han som udgangspunkt skifte klub kvit og frit. Det er de selvsagt ikke specielt interesserede i hos Paris Saint-Germain, der derfor gør klar til at tilbyde Mbappé en hidtil uhørt stor kontrakt.

Ifølge spanske AS er PSG således villige til at betale Mbappé en loyalitetsbonus på 100 millioner euro efter skat, hvis han samtidig skriver under på en kontrakt for de kommende to eller tre sæsoner. Her vil årslønnen, som altså kommer ud over loyalitetsbonussen, lyde på et sted mellem 50 og 53 millioner euro.

Så meget koster sponsorbrud UEFA

Hvis den spanske avis har ret i den vurdering, vil Mbappé altså komme til at tjene op mod 200 millioner euro eller cirka 1,5 milliarder danske kroner, hvis han skriver under på en kontrakt for de kommende to sæsoner – vel at mærke uden at medregne sponsorater og øvrige indtægter.

Kylian Mbappé er i efterhånden flere år blevet rygtet til den spanske hovedstadsklub Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P